Poradnia Leczenia Bólu mieszcząca się w budynku Domu Hospicyjnego Caritas im. św. Józefa w Sopocie, Al. Niepodległości 632 zatrudni na stanowisku:

Rejestratorki

1. Wymagania
  2. a)      znajomość obsługi komputera (pakiet office)
  3. b)      umiejętność pracy w zespole
  4. c)      rzetelność, odpowiedzialność
  5. d)      wysoka kultura osobista
  6. Zakres obowiązków
  7. a)      dbałość o dobry wizerunek Poradni Leczenia Bólu oraz o relacje z pacjentami
  8. b)      rejestracja pacjentów do poradni
  9. c)      przygotowywanie dokumentacji i porządkowanie dokumentacji pacjentów d)     przygotowywanie dokumentacji koniecznej dla wypełniania warunków umowy z NFZ
  10. Oferujemy
  11. a)      zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  12. b)      pracę od poniedziałku do czwartku w wymiarze 0,7 etatu
  13. c)      termin rozpoczęcia: od 01 grudnia

Kontakt:

Osoby zainteresowane i spełniające kryteria prosimy o wysyłanie CV na adres mailowy: plbsopot@caritas.gda.pl  wraz z poniższą klauzulą:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych udostępnionych w złożonym CV na potrzeby rekrutacji na stanowisko Rejestratorki zgodnie z ogłoszeniem z dnia 21.10.2021 zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

Wyrażam również zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykorzystania ich w kolejnych naborach prowadzonych przez Caritas Archidiecezji Gdańskiej przez okres najbliższych 6 miesięcy.

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.