Zakład udziela stacjonarne i całodobowe świadczenia zdrowotne inne niż szpitalne osobom dorosłym. Jednak Centrum Pomocowe Caritas im. Ojca Pio to więcej niż miejsce pracy. Tworzą je ludzie o wielkich sercach, pełni pasji, zaangażowania, których praca dopełnia naszą misję – rzetelną opiekę nad naszymi pacjentami. Zapraszamy do naszego zespołu!

Zakres obowiązków:

• diagnostyka psychologiczna,
  • prowadzenie odpowiednich form i metod terapeutycznych,
  •  terapia psychologiczna – indywidualna i grupowa  rozwiązywanie problemów w interakcjach między pacjentami,
  • prowadzenie dokumentacji medycznej w wersji elektronicznej.

Oferujemy:

• umowę o pracę na ¾ etatu elastyczne godziny pracy (28,5h/tyg),
  • możliwość rozwoju,
  • stabilność zatrudnienia.

Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie CV na adres milowy: centrumpio@caritas.gda.pl lub dostarczenie osobiście do Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gdyni, Centrum Pomocowe Caritas im. św. ojca Pio, ul. Jęczmienna 8, pn-pt w godzinach od 7:00 do 19:00 więcej informacji można uzyskać telefonicznie pod numerem telefonu 58 667 81 83.

W treści mail’ a lub w CV prosimy załączyć klauzulę:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w moich dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb niezbędnych do przeprowadzenia obecnego, jak i przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Caritas Archidiecezji Gdańskiej z siedzibą w Sopocie, Al. Niepodległości 778, zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2018 r. poz. 1000).”