Parafialny Zespół Caritas przy Parafii Matki  Boskiej Królowej Polski w Łebnie od roku 1998  organizuje spotkania wigilijno-opłatkowe dla dzieci z rodzin wielodzietnych i będących w potrzebie. W tym roku spotkanie odbyło się w  sali gimnastycznej Szkoły Podstawowe w Łebnie w niedzielę  21.12.2014 roku. Spotkanie rozpoczęło się czytaniem przez panią katechetkę wybranych tekstów o Bożym  Narodzeniu, które były przeplatane śpiewem  kolęd przez wszystkich zgromadzonych przy muzyce gitary, na której grał nasz kanonik ks. proboszcz Mieczysława Guzmann. Następnie wszyscy składaliśmy sobie życzenia świąteczne i dzieliliśmy się opłatkiem.  Dzieci bardzo chętnie brały udział w  konkursie przygotowanym przez panią katechetkę o tematyce Bożonarodzeniowej – nagrodą były zabawki i artykuły szkolne darowane przez dobrych ludzi. Na zakończenie przybył „Gwiazdor”  i wręczył  wszystkim dzieciom paczki świąteczne. Dziękujemy wszystkim ofiarodawcom za  dar zabawek i artykułów szkolnych oraz owoców i słodyczy, bo dzięki temu przygotowaliśmy słodki poczęstunek.