Caritas Archidiecezji Gdańskiej ogłasza nabór na stanowisko pielęgniarki w Dziennym Domu Opieki Medycznej przy ul. Fromborskiej 24 w Gdańsku

WYMAGANIA:

1.Wykształcenie:

– doświadczenie zawodowe w opiece nas osobami przewlekle chorymi

– mile widziane ukończenie szkolenia w ramach projektu pn. „Wsparcie systemu kształcenia ustawicznego personelu medycznego w zakresie opieki geriatrycznej”

2. Oferujemy:

a) zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę (cały etat)

b) praca od poniedziałku do piątku

c) termin rozpoczęcia: 1 sierpnia 2016 r.

d) możliwość rozwoju własnego

CV zawierające klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. nr 133 poz.883)” należy przesłać do 15 lipca 2016r. na adres e-mail: akostusik@caritas.pl lub złożyć w sekretariacie Centrum Pomocowego Caritas im. Jana Pawła II ul. Fromborska 24 w Gdańsku.

By |2016-06-30T13:33:12+02:00czwartek, 30 czerwca 2016|Ogłoszenia|