W marcu jak w garncu….

A u nas było jak w kotle ;-)-  masa różnych zajęć i na wszystko zbyt mało czasu.

Marzec rozpoczęliśmy od gry terenowej Świstaki, pierwsza terenówka po tym jak stopniał śnieg ;-). Z c. Natalią szukaliśmy powodów dlaczego bywa nam źle i staraliśmy się temu zaradzić. Aktywnością na świeżym powietrzu nie było końca każdą cieplejszą chwilę wykorzystywaliśmy aby wyjście na boisko. Pierwszy dzień wiosny też nam upłynął na zabawie i świętowaniu – nadejścia wiosny oraz urodzin c. Wioli ;-).

Wybraliśmy się także w podróż do Krainy Kinder Niespodzianki – zabawa była naprawdę niesamowita. Mogliśmy zrobić sobie Kinder Zdjęcie w specjalnej maszynie i choć kolejka była bardzo długa byliśmy wytrwali i się opłaciło ;-). Zabawa, zabawą, ale my też się pilnie uczymy oraz pomagamy jak potrafimy. Braliśmy udział w akcji „Tak Pomagam”, a w tak zwanym „między czasie” rozpoczęliśmy prace do Kiermaszu Wielkanocnego na który wszystkich serdecznie zapraszamy.

Marzec w Kasztanach zakończył Żółty Dzień, którym rozpoczęliśmy Żółty Tydzień  inaugurujący akcję Pola Nadziei na Pomorzu.

Miesiąc był intensywny i bardzo udany…

-Kasztany-