Krótkie podsumowanie minionego tygodnia: BYŁO SUPER ! A teraz nieco dłuższe  W tym tygodniu nie brakowało wspólnej zabawy, świeżego powietrza i niezapomnianych wrażeń! Tydzień rozpoczęliśmy zabawami na boisku. Rządził berek – poznaliśmy różne jego odmiany i każda wywołała uśmiech na naszych twarzach  Może niedługo sami wymyślimy „kasztanową” wersję berka? Kolejny dzień również należał do aktywnych. Swoje umiejętności pływackie sprawdzaliśmy w Aqua Parku w Sopocie. Najstarsi opanowali zjeżdżalnie, młodsi odnaleźli się w wodnej wersji siatkówki. Dobre humory dopisywały nam przez cały dzień! Po takich atrakcjach przenieśliśmy się w „Bajkową podróż po świecie”. Wspólnie z postaciami z bajek odkrywaliśmy kraje świata, poznawaliśmy ciekawostki o nich. A skoro o bajkach mowa, nie mogło zabraknąć kasztanowego kina, podczas którego przeżywaliśmy przygody wspólnie z Dobrym Dinozaurem. Piątkowa słoneczna pogoda nie pozostawiła nam wyboru – musieliśmy ją wykorzystać i pojechaliśmy na Faktorię! Było super!

-Kasztany-