W naszym ogródku było w tym miesiącu wyjątkowo mistrzowsko! Podpieczny młodzieżowej grupy „Sparta” wrócił z Manchesteru, gdzie wraz z swoją formacją cheerleaders Baltica Stars brał udział w Mistrzostwach Europy w Cheerleadingu, z których przywiózł puchar za zajęcie III miejca w ducecie z partnerką oraz medal za zdobycie III miejsca wraz z grupą tancerek. Zwycięstwo naszego podopiecznego sprawiło wszystkim ogromną radość i sprawiło, że pozostali podopieczni postanowili docenić ten wyczyn i zorganizowali grilla w ogródku wraz z słodkim poczęstunkiem. Oprócz pysznego jedzienia, wraz z grupą średnią mogliśmy posłuchać jak Łukasz opowiada o tym wyjątkowym dniu, jak i o początkach swojej kariery cheerleadera. Co więcej, zostały zaprezentowane niezwykle trudne skoki, których „Borys” również próbował nas nauczyć. Choć próby były wielokrotne, nic z tego nie wyszło. Uświadomiło nam to jeszcze bardziej, ile trudu, wysiłku i, przede wszystkim pracy musi wkładać w swoje trenigi Łukasz, aby dojść do poziomu europejskiego. Gratulujemy i jesteśmy ogromnie dumni z Ciebie!