W tym roku Dzień Dziecka był troszkę inny niż zazwyczaj. W tym szczególnym dla nas dniu, dzięki uprzejmości Caritas Archidiecezji Gdańskiej, Polski Cukier, Sopockie Korty Tenisowe oraz Fundację Pomorską i Żeglugę Gdańską, mieliśmy przyjemność udać się na rejs Katamaranem na festyn z okazji Dnia Dziecka do Sopotu.

W trakcie rejsu żadne z nas się nie nudziło, ponieważ mieliśmy zorganizowane wiele atrakcji, w formie zabaw i konkursów.

W Sopocie powitał nas Pan Prezydent Jacek Karnowski. Następnie wszyscy razem przeszliśmy na korty Sopockiego Klubu Tenisowego, gdzie czekał na nas wielki piknik z mnóstwem atrakcji.

Było naprawdę super i wyszaleliśmy się na całego. Na koniec tych wspaniale spędzonych godzin spotkała nas naprawdę miła niespodzianka. Otóż aż dwójka z nas została nagrodzona w losowaniu za aktywny udział w grach i zabawach. Wylosowane nagrody to Rejs z kapitanem Romanem Paszke. Ależ mieliśmy szczęście 🙂

Bardzo dziękujemy za ten dzień 🙂