Już w poniedziałek 11czerwca dowiedzieliśmy się, że przyjadą do nas ponownie Pracownicy Banku BPH. Ci sami którzy w zeszłym roku we wrześniu obdarowali nas wyprawkami szkolnymi, które służą nam do dzisiaj. Bardzo ucieszyliśmy się tą wiadomością ponieważ to świadczyło o tym, że pamiętali o nas i znowu chcieli nas odwiedzić. Bardzo chcieliśmy im podziękować dlatego postanowiliśmy na tą okazję upiec dla nich ciasto i chociaż w ten sposób wyrazić naszą wdzięczność. W piątek z niecierpliwością czekaliśmy na naszych gości. Przyjechali tak jak obiecali. Po przywitaniu mogliśmy ugościć ich naszym wypiekiem, który bardzo im smakował …uffffff. Każdy z nas został obdarowany prezentem, dostaliśmy plecaczki na wycieczki, mazaki, kredki i parę fajnych przydatnych drobiazgów które na pewno spożytkujemy w te wakacje.

Ponownie dziękujemy za wizytę, w szczególności za pamięć !!!! będzie nam niezmiernie miło zawsze Was gościć. DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO!!!