Kasztany miały okazję uczestniczyć w Balu Jesiennym! Z racji tego, że obowiązywały przebrania, już od poniedziałku zastanawialiśmy się, jaką postacią będziemy my i inni uczestnicy zabawy. Pomysłów było wiele, a czasu na przygotowania coraz mniej. Z niecierpliwością czekaliśmy na czwartek!  I nie zawiedliśmy się! Już

na samym wejściu dźwięki muzyki pozytywnie nastrajały nas na czekającą na nas zabawę. Wszyscy poważnie podeszli do tematu przebrania. Na balu bawiły się między innymi czarownice, wampiry, piłkarze, księżniczki, aniołki i diabełki. Na parkiecie tańczyły także dinozaury, hipopotam, panie Mikołajki, kilku Supermenów i wróżka! Organizatorzy nie zapomnieli o konkursach  Jednym z nich było zjedzenie jabłka zawieszonego na

sznureczku oraz konkurs na najlepsze przebranie! Jury miało bardzo trudne zadanie z wybraniem zwycięzców, ponieważ wszystkie stroje zasługiwały na nagrodę. Przy takiej fajnej atmosferze uśmiechy nie schodziły nam z twarzy! Szkoda było kończyć tegoroczny Bal Jesienny, ale na długo pozostanie on nam w pamięci!

Dziękujemy za zaproszenie.

-Kasztany-