No i kolejny rok za nami… W sobotę odbyło się spotkanie świąteczne wszystkich uczestników naszych świetlic żukowskich. Było naprawdę magicznie – w dosłownym znaczeniu tego słowa – a to za sprawą iluzjonisty p. Tomasza Jusza. Na koniec swojego występu p. Tomasz wyczarował nam Świętego Mikołaja, który oczywiście dla wszystkich zaproszonych gości miał przygotowane prezenty. Najpierw sprawdził czy na pewno byliśmy grzeczni i na nie zasługujemy. Test Mikołaja wszyscy na szczęście przeszli pomyślnie. Poza prezentami od Mikołaja były jeszcze upominki przygotowane przez Urząd Gminy Żukowo. Potem było wspólne kolędowanie i świąteczne życzenia.

Bardzo serdecznie dziękujemy za obecność naszym gościom z Żukowa – Panu Burmistrzowi Wojciechowi Kankowskiemu, Przewodniczącemu Rady – p. Witoldowi Szmidtke oraz naszym dobrym aniołom czyli p. Marioli Łukaszewicz, Alicji Pyszka, Gabrieli Kapicy i nowej osobie w zespole, czyli p. Katarzynie Grabowskiej. A wszystkim młodszym i starszym uczestnikom spotkania życzymy cudownych Świąt Bożego Narodzenia! I do zobaczenia w nowym roku!