9 listopada 2009 roku na zajęcia klubu wsparcia zaprosiliśmy znaną nam juz wizażystkę – Panią Małgosię, która miała uczyć nas robienia makijażu odpowiedniego do naszego typu urody. Zajęcia były bardzo interesujące. Dowiedzieliśmy sie wielu nowych i ciekawych informacji na temat robienia makijażu. Pani wizażystka robiła makijaż na jednej z naszych koleżanek  – Beatce. Beatka posłusznie ale z lekkim niepokojem  poddawała się wszystkim zabiegom, by w rezultacie naszym oczom ukazać się w przepięknym makijażu. Wszyscy naprawdę byliśmy pod wrażeniem dzieła Pani Małgosi. Następnie nasz ekspert rozdał nam karteczki z wizerunkiem twarzy kobiecej i na tym przykładzie mięliśmy przedstawić swój własny pomysł makijażu. Po skończonej pracy każda z nas dostała nagrodę w postaci pomadki:) . Nasi koledzy z zainteresowaniem przyglądali się wszystkim czynnościom i z zadziwieniem komentowali, że nie zdawali sobie sprawy, że to może być takie odkrywcze. Czekamy na kolejne zajęcia z p. Małgosią:)