Kilka dni temu dzieci i młodzież z Centrum Frasatti dostali zaproszenie od świetlicy „Słoneczne Wzgórze” na bal karnawałowo – walentynkowy. Bardzo ucieszyła nas ta wiadomość, ponieważ uwielbiamy się bawić. Obowiązkiem było karnawałowe lub walentynkowe przebranie. Od razu zaczęliśmy myśleć o naszych strojach. Bal odbył się w dniu wczorajszym, tj. 17.02.2011r. Zostaliśmy bardzo ciepło przyjęci i niezwykle miło powitani. Impreza rozpoczęła się o godz. 17.00. Wszyscy spragnieni tańców i oczekując tego wydarzenia od kilku dni, natychmiast zaczęliśmy się bawić. Tańczyły zarówno maluchy jak i najstarsza młodzież. Oczywiście również kadra bawiła się wyśmienicie 🙂 Tańce przerywane były konkursami, które wszystkim bardzo się podobały i dały dużo radości i uśmiechu. W trakcie zostaliśmy poczęstowani przekąskami, ciastami, słodyczami, napojami. Kiedy nadszedł czas wyjścia wszysyc byli rozczarowani, że czas tak szybko minął. Świetlica „Słoneczne Wzgórze” tak jak nas przywitała, równie miło pożegnała. Bardzo dziękujemy za zaproszenie i naprawdę świetną zabawę!